Darm therapie

Vanaf september start Angela de opleiding tot Darm Theapeut bij Ortho Linea te Nijmegen.

Vanaf september 2023 start Angela de opleiding tot darm therapeut. Een van de voorwaarden is om tijdens de opleiding clienten te begeleiden. Hieronder kun je meer lezen over de inhoud, de informatie komt van het opleidingsinstituut Ortholinea.nl

Exameneis basisopleiding darmtherapie:
Voor 15 december 2023 een patiënt diagnosticeren met uitwerking van anamnese, gericht ontlastingsonderzoek laten verrichten (bij een van de laboratoria in Nederland/Duitsland), behandelplan opstellen, behandelen, rapporteren en digitaal mailen.
Examen bestaand uit Multiple Choice, open vragen en twee casussen interpreteren en behandelplan opstellen (tijd 3 uur). Belangrijk, eerst moet de praktijkcasus tijdig ingediend zijn om deel te kunnen nemen.

Exameneis basisopleiding darmtherapeut:
Voor 15 juni 2024 1 patiënt diagnosticeren met uitwerking van anamnese, gericht ontlastingsonderzoek laten verrichten (bij een van de laboratoria in Nederland/Duitsland), behandelplan opstellen, behandelen, rapporteren met een follow up van minmaal 1 vervolgconsult en digitaal mailen.
Examen bestaand uit Multiple Choice, open vragen en drie casussen interpreten en behandelplan opstellen (tijd 3 uur). Belangrijk, eerst moet de praktijkcasus tijdig ingediend zijn om deel te kunnen nemen.

Meer informatie volgt zodra de opleiding is gestart. Op de pagina Darm therapie kun je lezen wat de opleiding inhoudt of ga naar de originele opleiding pagina.