Gronden in de 5e dimensie dl1

Gronden in de 5e dimensie dl1

Hoi, Hallo,

Zodra je dit berichtje leest heb ik inmiddels de 1e trainingsdag van bovengenoemde cursus 2-daagse afgerond en wat een geweldige dag was dat. 🙂

De 1e dag hebben we veel theorie doorgesproken en is er tijd voor verschillende meditaties.
Na elke meditatie kregen we de opdracht om vanuit een van de aangeboden orakelkaartendeks een kaart te trekken. Die van mij was kaart 31. Ontvankelijkheid. Prachtig en ontroerend voor mij zo ondersteunend en past ook precies bij waar ik de afgelopen en komende tijd mee bezig ben.

De 2e meditatie is na de lunch en ook dan weer een kaart, doch de kaart die ik zou moeten pakken lag er niet meer, dus pakte ik het boekje en kwam al gauw op het “hart” terecht, die van overvloed. Waarna we individueel en vanuit de speelsheid de theorieën van de dag, de meditaties en andere inzichten in Woord en Beeld kunnen brengen. Welke ik heb ontvangen en mocht vertalen hierna, hou ik nog fijn voor mij zelf.

Zoals een ieder weet, sta ik met automatisch teken schrift, light language, psychometrie en voetreflex-leefstijl en ik! op diverse paraview en andere beurzen. Meer ga ik nog niet verklappen, kom langs en schuif aan als je meer wilt weten 😉

Van te voren had ik mijn stoelyoga studenten al verteld dat ik deze dagen ga volgen en ook zij zijn reuze benieuwd naar de nieuwe informatie die ik meebreng. De huidige studenten zijn jongvolwassen en de oudste is 100+.

5d; Momenteel leven we in 3d waarin we alle chaos van het fysieke element kunnen doormaken, het 4d concept is er een van overgang en verleiding waarna we in ons bootje blijven en de stroom ons mee laat voeren naar het 5d programma, hier mogen we “zijn”. Wat we hier gaan doen, dat is aan ons zelf om uit te vinden. (komt in dag 2 nog verder aan de orde)

Om geen kopietje te maken vanuit het boek heb ik de theorie die we hebben besproken op mijn eigenwijze hieronder weergegeven:

Compleet gronden is bewustzijn, toegang hebben tot je eigen energie, macht, kracht en wijsheid. Bewustzijn is een ontwikkeling die van binnenuit plaatsvindt. Om te bewegen in die richting is training en voorbereiding nodig en dat is wat ik hier aan het doen ben.

Besproken onderwerpen

  • universele wetgeving
  • wat is trillingsfrequentie
  • wat is het verschil van gronden en hoe kunnen we dit doen?
  • onbewuste manier van aarding en de bewuste manier van aarding
  • wat is lichaamswijsheid.