Hallo allemaal!

Hallo allemaal!

Waarschijnlijk is je al snel opgevallen dat de website nogal kaal is. Dat klopt! We zijn bezig om deze helemaal opnieuw op te bouwen! Maar gesloten zijn we niet!

Er is afgelopen maanden natuurlijk erg veel aan de hand, er is veel veranderd en voor velen zal het leven niet meer hetzelfde zijn. Het nieuwe normaal is geen optie meer, daar is teveel voor gebeurt, maar onoverkomelijk en dat zal voor veel mensen lastig te verteren zijn. Iets wat we ook erg vaak te horen krijgen in de (tijdelijke want we zitten midden in de verbouwing van een gloednieuwe praktijk en studio op een nieuwe locatie, daarover hoor je dadelijk meer) praktijk, op de beurzen en natuurlijk ambulant bij jullie thuis.

Ook bij Kwakkel Health & Care lopen we met hetzelfde sentiment, maar hebben gekozen om in dit tijdperk van verandering, of beter gezegd, verandering van tijdperk, de kans aan te grijpen om zelf mee te veranderen, te vernieuwen en daarmee zorgen het beste uit onszelf en hopelijk jullie te kunnen halen! Aan de omstandigheden kunnen we relatief weinig aan doen, maar om ermee om te leren gaan en de leren en onderzoeken waar de voordelen te halen zijn, daar zitten de kansen!

Wat betreft de website, neem af en toe eens een kijkje. We proberen ook zo snel mogelijk de afspraken en boeking pagina op te trekken, de agenda met beursdagen waar je Gewoon Bij Angela aan tafel kan aanschuiven met bijna al je vragen en problemen.

In de tussentijd is Angela eenvoudig te bereiken via:
Whatsapp: +31646800959
Salonized: angela-kwakkel
Treatwell: kwakkelhealthcare
Bezoekadres op afspraak:
Kleine Tocht 7
1507 CB Zaandam

Tot later en tot dan!