​De therapeut is aangesloten bij de register koepelorganisatie RBCZ-register* waaronder de beroepsvereniging CAT zich heeft gevestigd. De Kwaliteit register organisaties Nibig en Stichting ACoZo staan op zichzelf en staan ook voor de integrale complementaire zorg.

Angela is HBO afgestudeerd aan het CNGO Tilburg – Centrum voor Natuurlijke GezondheidsOntwikkeling in Tilburg in 2009, Vita Opleidingen in 2015 en CAM Instituut** in 2020.
Tussen 2006 en heden heeft Angela bij diverse instituten opleidingen genoten op MBO en HBO niveau.

MBO-4 = Kollaart pedicure en diverse massagevormen zoals; NESM sportmassage allround, stoelmassage, ontspanningsmassage.

* Vanaf najaar 2023 is Angela bezig met de aanmelding bij FAGT en bij akkoord zal deze beroepsorganisatie de RBCZ inlichten. Vanaf 2024 is Angela uitgeschreven bij de VBAG/rbcz.

**De opleiding bij het Cam instituut is tevens gekwalificeerd en gecertificeerd als register therapeut.

De praktijk is ingeschreven bij de KvK onder nr: 73500593
Kwakkel Health & Care BTW nummer: NL002133757B29


Het team bestaat uit:

Angela is de eigenaar van Kwakkel Healthcare en zal veel van de behandelingen voor haar rekening nemen die hier op de website worden aangeboden. Ze is een dame met kennis, het hart op de tong en zakelijk kan ze soms direct overkomen. Als je haar leert kennen geven de meeste klanten aan dat ze prima is om mee om te gaan, zachtaardig, direct en er een fijne sfeer hangt in de praktijk.

Chris is de technische ondersteuning van het bedrijf. Onder de naam ElektroZaanstad en Kryss runt hij zijn eigen bedrijf, die gespecialiseerd is in ‘flexibele technische oplossingen op maat’ en ‘Music Matters’.

 • Om enkele specialisaties te noemen:
  • ICT beheer,
  • Keuren van de installatie,
  • Engineering, raad en advies,
  • Technische ondersteuning aan diverse andere zorg praktijken in en buiten de regio,
  • Onderhoudt van pedicure motoren
  • Producer, Opname en Muziek studio te Zaandam – tevens ook voor therapie of groepssessies te gebruiken.

Margreet is de eigenaar van Klaarr! Ze is gespecialiseerd in Reiki, Energetische therapie en NLP. Naast haar werk als therapeut is Margreet ook werkzaam in het social domein en volgt momenteel de opleiding tot social work jeugd voor de gemeente