Op deze pagina vindt u antwoorden op veel gestelde vragen:

FAQ A-tot-Z

Om in je huis behandelt te worden heb ik de volgende voorwaarden opgesteld. In het boekingsprogramma staan reeds 3 ambulante behandelingen klaar.

1. begane grond en woonkamer.

2. woon je hoger, kan ik zonder beschadiging met mijn spulletjes bij je komen?
Een massagetafel, stoel en Lafuma hebben allen een gemiddelde breedte van 80 a 90cm nodig en de therapeut erbij. Opgesteld is de lengte 2m en er omheen is 50cm prima.
Liefst met lift, dan kan alles in een keer mee.
No go: Spullen gaan niet naar een slaapkamer.

3. Kan de auto voor je deur geparkeerd worden of in de buurt?

4. Woon je buiten de 30 minuten zone, boek dan het aantal reistijd bij de behandeling op.

5. heb je meerdere mensen (2 tot 5) en woon je buiten de 30 minuten dan betaal je geen reistijd, ik ben dan zo een hele dag bij je.
Boek dan wel alle afspraken aaneensluitend. Wel zo makkelijk.

6. wc gebruik en graag een water volstaat prima als gastvrijheid. Kan ik voor en na de behandeling mijn handen wassen?

7. vragen? Stel ze gerust.
Annuleren is altijd mogelijk tenminste 24 uur voor aanvang afspraak.
Mocht annulering binnen 24 uur van de afspraak plaatsvinden, kan de vergoeding van de geplande behandeling alsnog worden gefactureerd.
In principe worden er bij Kwakkel Health & Care geen minderjarigen behandeld. Bij hoge uitzonderingen* wordt er echter wel verzocht om hiervoor de formele goedkeuring van alle ouders en/of juridisch aangewezen voogd danwel verzorger te overhandigen middels de onderstaande volledig ingevulde en ondertekende formulieren.
Tijdens het bezoek van de cliënt dient er ten alle tijden de begeleider aanwezig te zijn.

Toestemming behandeling minderjarige - ouders
Toestemming behandeling minderjarige - Bevoegd gezag
*De therapeut is gecertificeerd/gediplomeerd OKC (Orthomoleculaire Kinder Therapeut), Specialisatie Voetreflexologie autisme, adhd, pdd-nos en aanverwant, alsmede traumaverwerking.
Bij Kwakkel Health & Care kunt u via meerdere mogelijkheden betaling verrichten.

Wanneer u boekt via Treatwell, zal deze de mogelijkheid geven om tijdens het boeken van de afspraak deze direct financieel af te ronden. (let wel, facturen via Treatwell komen niet in aanmerking voor vergoeding bij uw zorgverzekeraar) Eerste boeking via de Treatwell website kost de praktijk 35% excl. btw. Via deze website is deze kostenloos.

In de praktijk, bij ambulant bezoek en op beurzen is het uiteraard mogelijk om contant, met PIN of middels bankoverschrijving de behandeling af te rekenen.
Tijdens het intakegesprek bespreken we de zorgvraag aan de hand van een vragenformulier, ook wel anamneseformulier geheten.
Met deze informatie stellen we gezamenlijk een behandelplan op.
Afhankelijk van de hulpvraag en het ontwikkelingsproces, bepalen we gaandeweg het aantal sessies.
Kwakkel Health & Care en de therapeuten voeren geen medische handelingen uit en schrijft geen geneesmiddelen voor. Ook zal Kwakkel Health & Care nimmer proclameren vervangende therapie welke conflicteert met medische voorschriften en medicijnen aan te bieden.
Lees meer op deze pagina.
Je (persoons)gegevens worden verwerkt conform de wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).
Graag verwijs ik voor meer informatie naar de pagina ‘Privacy Reglement voor Therapeuten’ zoals opgesteld door de beroepsvereniging VVET.
Energetische behandelingen worden vergoed bij de meeste zorgverzekeraars. Dit is afhankelijk van de polisvoorwaarden van jouw zorgverzekering. Neem contact op met uw verzekeraar om erachter te komen of u in aanmerking komt voor (gedeeltelijke) vergoeding.

De Energetische behandelingen zijn vrijgesteld van BTW.
Prijzen zijn zichtbaar op de boekingswidgets te vinden via de homepagina van deze site. Houd rekening dat bij een eerste en/of kennismakingsconsult de complexiteit van de klachten en de diagnose van deze langer kunnen duren, deze worden doorgaans gepland vanaf een heel uur tot uitlopend maximaal 2 uur. Hier kunnen vervolgafspraken uit voortkomen.

Mocht u informatie missen of ergens meer duidelijkheid over willen hebben, stel dan uw vraag via onderstaand contactformulier: