Op deze pagina vindt u antwoorden op veel gestelde vragen:

Tarieven, wat kost een behandeling?

FAQ A-tot-Z

Om in je huis behandelt te worden heb ik de volgende voorwaarden opgesteld. Alleen voetreflex of 24012 en pedicure kunnen ambulant geboekt worden, boek dan ook als je verder dan 30min. reistijd woont de ambulant erbij.

1. begane grond en woonkamer.

2. woon je hoger, kan ik zonder beschadiging met mijn spulletjes bij je komen?
Een massagetafel, stoel en Lafuma hebben allen een gemiddelde breedte van 80 a 90cm nodig en de therapeut erbij. Opgesteld is de lengte 2m en er omheen is 50cm prima.
Liefst met lift, dan kan alles in een keer mee.
No go: Spullen gaan niet naar een slaapkamer.

3. Kan de auto voor je deur geparkeerd worden of in de buurt?

4. Woon je buiten de 30 minuten zone, boek dan het aantal reistijd bij de behandeling op.

5. heb je meerdere mensen (2 tot 5) en woon je buiten de 30 minuten dan betaal je geen reistijd, ik ben dan zo een hele dag bij je.
Boek dan wel alle afspraken aaneensluitend. Wel zo makkelijk.

6. wc gebruik en graag een water volstaat prima als gastvrijheid. Kan ik voor en na de behandeling mijn handen wassen?

7. vragen? Stel ze gerust.
1. Annuleren is altijd mogelijk doch tenminste 2 werkdagen voor aanvang afspraak. Mocht annulering binnen 1 dag [binnen 24 uur] van de afspraak plaatsvinden, kan deze worden beschouwd als 'no-show' en wordt de afspraak gefactureerd.

2. Ben je ziek of heb je een "covid" dat je daarom niet kan komen, laat het dezelfde dag voor je afspraak weten bij de praktijkhouder en behandelend professional of zie punt 1.

3. Bij "covid" in het directe gezin, geef het door aan de praktijkhouder. Voor onze gezamenlijke gezondheid behouden we de 10 dagen quarantaine. zie de RIVM website

4. Annuleren uitsluitend via email. Berichten via SMS, Whatsapp, Telegram of andere wijze worden niet altijd ontvangen of tijdig gelezen. Email wordt altijd gehonoreerd. 5. Boek je voor dezelfde dag en kan je uit eindelijk niet, ook dan heb je de mogelijkheid om om te boeken, blijf je weg zonder bericht dan wordt het hele bedrag gefactureerd. 6. Rouw en verlies. Bij leven en dood komt er heel wat bij kijken. Mocht je dit overkomen en je komt er achter dat er een afspraak in de agenda staat voor pedicure, Angela komt langs of een andere wijze waarop de afspraak staat. Neem dan zo snel mogelijk contact op, dan staan we niet voor de dichte deur. Wat een hele nare sfeer kan zijn. Stuur je een email, zorg er dan voor dat je berichtje en wensen bij overlijden of verhuizing duidelijk zijn verwoord, dan kunnen we met je mee denken.
In principe worden er bij Kwakkel Health & Care geen minderjarigen behandeld. Bij hoge uitzonderingen* wordt er echter wel verzocht om hiervoor de formele goedkeuring van alle ouders en/of juridisch aangewezen voogd danwel verzorger te overhandigen middels de onderstaande volledig ingevulde en ondertekende formulieren.
Tijdens het bezoek van de cliënt dient er ten alle tijden de begeleider aanwezig te zijn.

Toestemming behandeling minderjarige - ouders
Toestemming behandeling minderjarige - Bevoegd gezag
*De therapeut is gecertificeerd/gediplomeerd OKC (Orthomoleculaire Kinder Therapeut), Specialisatie Voetreflexologie autisme, adhd, pdd-nos en aanverwant, alsmede traumaverwerking.

Werken met minderjarigen betekent dat er extra procedures mee tellen, zoals de vermelding van seksueel misbruik en de wet kindermishandeling, uw therapeut dient u hierover te informeren.
1. 24012 Energetische therapie.
2. 24005 Natuurgeneeskundige therapie zijn vrijgesteld van BTW.

lees verder onder de knop 'vergoedbaar' en kijk altijd je eigen zorgverzekering na.
Bij Kwakkel Health & Care kunt u via meerdere mogelijkheden betaling verrichten.

Wanneer u boekt via Treatwell, zal deze de mogelijkheid geven om tijdens het boeken van de afspraak deze direct financieel af te ronden. (let wel, facturen via Treatwell komen niet in aanmerking voor vergoeding bij uw zorgverzekeraar) Eerste boeking via de Treatwell website kost de praktijk 35% excl. btw. Via deze website is deze kostenloos.

In de praktijk, bij ambulant bezoek en op beurzen is het uiteraard mogelijk om contant, met PIN of middels bankoverschrijving de behandeling af te rekenen.
Het kan voorkomen dat u op de factuur 'transactiekosten' ziet staan, dit zijn de kosten die gemaakt worden bij het digitaal overmaken. Dit geldt ook als u contant geld pint bij de bank, storten kost tegenwoordig bijna €10
Tijdens het intakegesprek bespreken we de zorgvraag aan de hand van een vragenformulier, ook wel anamneseformulier geheten.
Met deze informatie stellen we gezamenlijk een behandelplan op.
Afhankelijk van de hulpvraag en het ontwikkelingsproces, bepalen we gaandeweg het aantal sessies.
Kwakkel Health & Care en de therapeuten voeren geen medische handelingen uit en schrijft geen geneesmiddelen voor. Ook zal Kwakkel Health & Care nimmer proclameren vervangende therapie welke conflicteert met medische voorschriften en medicijnen aan te bieden.
Lees meer op deze pagina.
Prijzen zijn zichtbaar op de boekingswidgets te vinden via de homepagina van deze site. Houd rekening dat bij een eerste en/of kennismakingsconsult de complexiteit van de klachten en de diagnose van deze langer kunnen duren, deze worden doorgaans gepland vanaf een heel uur tot uitlopend maximaal 2 uur. Hier kunnen vervolgafspraken uit voortkomen. Heb je een klein budget, boek dan de kennismaking van maximaal 30 minuten of kom naar een spirituele beurs voor een kennismaking. Deze bedragen zijn vaak tussen de 15 en 35 euro per consult. U vindt de planning onder de tab Gewoon bij Angela
Je (persoons)gegevens worden verwerkt conform de wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).
Graag verwijs ik voor meer informatie naar de pagina ‘Privacy Reglement voor Therapeuten’ zoals opgesteld door de beroepsvereniging VVET (2021). Hierbij geven we in het kort weer welke gegevens worden gebruikt (verwerking): Administratief: Naam (voor en achter), geboorte datum, telefoon, geboortegeslacht m/v - seksuele identificatie m/v, email adres, gegevens vermeld conform uw verzekeringspasje inc. adresgegevens. email: correspondentie facturatie en afspraak bevestiging telefoon: contact naam, geboortedatum, verzekering, adresgegevens: facturatie. Er kan worden gevraagd naar uw: *bloed type, leef situatie, geloofsovertuiging, seksuele voorkeur, medicijnen en medische verklaring/geschiedenis* * van tot * indien van toepassing op de behandeling. Conform de wetgeving is het verplicht dat de behandelend therapeut een dossier aanmaakt over de voortgang en bij langdurig ziek en overlijden zal uw dossier worden over gedragen aan de aangewezen therapeut. [U gaat hier standaard mee akkoord.] Bewaartermijn dossier: tenminste 20 jaar Bewaartermijn financiële gegevens: tenminste 7 jaar
Binnen Kwakkel Healthcare maken we gebruik van verschillende technieken en therapie vormen.
  • Veelal zal er een overlap zijn met bekende en onbekendere natuurgeneeswijzen / energetische en spirituele werkvormen.
  • Voor de therapeut heel gewoon maar voor de klant heel ongewoon, misschien?
  • Geef het aan als er terminologie wordt gebruikt die je nog niet kent. Zo leren we van elkaar en kunnen we vertragen of versnellen. Geen aannames.
Alle aangeboden stof wordt ondersteunt met gedegen opleiding en training.
  • Als de therapeut of trainer iets zegt, dan heeft dat een doel en ja dat kan soms confronterend zijn.

"Aan je zelf werken is confronterend en zelf verantwoordelijkheid nemen"

  • De therapeut heeft zelf ook de trajecten doorlopen en weet welke groei dit kan doen.
Kom je op een stuk en merk je dat dit een oude patroon van overleving tot gevolg heeft?
  1. Zucht, kijk er naar en weet dat het goed komt. Je bent niet je probleem en of die emoties.
  2. Zodra je dit opmerkt app en of mail de therapeut / kwakkel Healthcare.
  3. Afkeren en juist in je oude overleving gaan zitten kan tijdelijk goed zijn, maar neem ten alle tijd contact op met de therapeut en maak een nieuwe / vervolg afspraak zodat dit patroon doorbroken kan worden.
  4. Ondanks dat je de betreffende therapeut de schuld geeft en de huid zou willen vol schelden. Heb je er je zelf mee.
  5. UW klacht of pathologie is ook niet in een keer gekomen, verwacht dan ook dat terug helen naar gezondheid een proces is die je doorloopt.
Per 2024 kan het zijn dat de Energetische en Natuurgeneeskundige behandelingen geen vergoeding hebben. De therapeut werkzaam bij Kwakkel Healthcare is aangesloten bij beroepsverenigingen om haar kwaliteit te waarborgen en ondersteuning te geven aan het werk van Nibig, Rbcz/CAT.

Vergoedbaar, zie de pagina hierover.
Dit is afhankelijk van de polisvoorwaarden van jouw zorgverzekering. Neem contact op met uw verzekeraar om erachter te komen of u in aanmerking komt voor (gedeeltelijke) vergoeding.

Vektis en zorg gids vermelding:
Therapeut: Angela Kuiper-Kwakkel
Bedrijfsnaam: YinYangela

Zie ook de pagina: Vergoedbaar, de link gaat naar een andere website.

De website yinyangela.nl is ingericht a.d.h.v. de kwaliteitseisen visitatie voor therapeuten.
Kwakkel Healthcare maakt gebruik van een digitaal klanten volg systeem en voor haar boekhouding gebruikt ze Jortt.

Wil je meer weten waar de therapeut en zorgpraktijk aan moet voldoen, zoals de de wet en regelgeving, procedures? Lees dan onderaan de website verder. Of kijk op de pagina van vergoedbaar, hier staat alles ook overzichtelijk weergegeven.

Mocht u informatie missen of ergens meer duidelijkheid over willen hebben, stel dan uw vraag via onderstaand contactformulier: