Wát doet een Life science therapeut?  

Een Life science therapeut werkt op basis van feiten,  zeg maar de evidence based methode onderzoek, energetische geneeskunde en what you see is what you get. 

Omdat we informatie allemaal op onze eigen wijze verwerken, zie je hier 2 blokken.

Links gespecificeerd per onderdeel. Rechts als een tekstvorm.

Binnen deze praktijk werken we met;

Life Science

Een ander meet instrument is levend bloed analyseren onder de microscoop, hiermee zie je je eigen bloedcellen bewegen. Alles wat dan zichtbaar wordt is ook weer een indicatie over je gezondheid.
Verder kijken we ook nog naar je houding, hoe sta je en zit je, evt. Been lengte verschil kunnen we meten in je bekken en zien bij je knieën en schouders. Heb je rugklachten of niet, de beweging van je wervelkolom verteld een verhaal.
In samenwerking met RP laboratorium of Imu_Pro laboratorium in Nederland kunnen we vanuit bloed en poep en urine of zelfs ademhaling, onderzoek doen. Uiteraard zijn er ook nog andere laboratoria in Nederland. De bekende zelf thuis testen, daar kan ik je ook mee helpen. Samen kijken we dan naar de beste oplossing. Elke waarde voor zijn geld, uiteraard. ImuPro-LogoLHM diagnostiek - logoRP Sanitas Humanus - logo
Bij what you see is what you get, gebruiken we een loop lampje om in je ogen te schijnen en zien we de vormen en kleuren in je oog, dit geeft een indicatie over je gezondheid. Rustiger is het om de iriscoop te gebruiken. Een iriscoop is een analoge microscoop zoals je die ook ziet bij de oogarts. Een camera wordt in de microscoop geplaatst, om een foto van je iris te maken. Zodat we eventuele veranderingen kunnen bijhouden en vergelijken met een vorig consult. Hieronder vindt je een voorbeeld van wat je in de iris allemaal kan zien: Iridology - Iriscoop
De omgeving waar je werkt en woont en evt. Sport beïnvloed een groot deel van je leven. Ben je vaak verhuist of wel een keer in je leven? Daar waar je ooit ben opgegroeid speelt mede. Wil je graag een oplossing en begrip en je heb van alles geprobeerd, dan is het kijken naar een eventuele belangrijke stap in je leven. Woon- werk omgeving Een wel bijzondere invloed van buitenaf is de omgeving van bijvoorbeeld Schiphol of een ander vliegveld, denk ook aan de vlieg- en vaar routes. Woon je vlakbij de Marine, een industrie terrein (denk aan de Hoogovens in IJmuiden, Zaanstad) of een andere stad in Nederland en internationaal waar je ooit geleefd hebt. De windrichting kan ook van invloed hebben gehad op je leef omstandigheden. (denk aan sahara zand of een hitte golf of andere fenomenen). Oud bouw is ontzettend interessant, doch, soms zijn daar nog oude bouwmaterialen in verstopt die bijvoorbeeld gasvorming geven of andere stoffen die ziekmakend zijn. Hoe dat zal zijn met de nieuwbouw, dat valt nog te bezien. Bedenk dat elke fase van bouwen met de redelijk nieuwe technieken en kennis (kosten/baten) wordt gemaakt die voorhanden is. Impact Pandemie Tussen 2020-2022 is er een "Pandemie" geweest die Covid-19 werd genoemd. In deze periode mocht een deel van de mensheid niet naar buiten. Waar een ander deel alleen naar buiten mocht binnen een straal van 5 km om boodschappen te doen of als zij een huisdier hebben die alleen uitgelaten mocht worden na 22:00 uur. De avondklok en vaccinaties waren ook bijzondere feiten uit deze periode. QR-code voor degene die wel de vaccinaties namen, in deze periode is er veel vergelijking uit de 2e wereld oorlog van de vorige eeuw. beinvloeding van leefomstandigheden tijdens Pandemie
Zelf kan de therapeut middels polsslag diagnostiek en of gebruikmakend van de biotensor, diverse metingen doen. De polsslag wordt de VAS genoemd en hiermee kun je diverse zaken opsporen evt. Samen met kruiden of orthomoleculair en auriculo.
Hoe ga je dan te werk, nadat je alle feiten hebt verzameld? Met de Vas is het direct diagnostiek en behandeling in een. De kruiden die we testen kopen we in en die gebruik je, in die 3 tot 6 weken kom je terug voor een tussentijdse behandeling en evaluatie De tussentijdse behandeling kan zijn, magnetiseren, beweging als qikung of yoga, voetreflex of massage en mindfullness kunst. De gehele behandeling is per keer 1,5 tot 60 minuten. Kan worden vergoed door je aanvullende zorgverzekering, doch bij zelf motivatie is dit vergoeden alleen bijzaak omdat je het tenslotte allemaal voor je zelf doet. Ben jij zover om aan je zelf te werken ? Met lichaam, geest en ziel? Dan zien we je graag zo spoedig mogelijk in de salon aan de Kleine tocht 7 te Zaandam Voor een afspraak www.kwakkelhealthcare.nl

Uitleg werkvormen als tekst

Wel we gaan nog een stapje verder,  de Life science therapeut gebruikt de volgende methodische werk materiaal.

Iriscopie Bij what you see is what you get, gebruiken we een loop lampje om in je ogen te schijnen en zien we de vormen en kleuren in je oog, dit geeft een indicatie over je gezondheid.  Houding analyse Verder bekijken we je tong, je mag dus letterlijk en figuurlijk je tong uitsteken hoe fijn is dat?  Je gezicht wordt bekeken, dit behoort bij de gelaat diagnostiek en je voeten en handen. Verder kijken we ook nog naar je houding, hoe sta je en zit je, evt. Been lengte verschil kunnen we meten in je bekken en zien bij je knieën en schouders. Heb je rugklachten of niet, de beweging van je wervelkolom verteld een verhaal.

Omgevingsanalyse De omgeving waar je werkt en woont en evt. Sport beïnvloed een groot deel van je leven.  Ben je vaak verhuist of wel een keer in je leven? Daar waar je ooit ben opgegroeid speelt mede . Wil je graag een oplossing en begrip en je heb van alles geprobeerd,  dan is het kijken naar een eventuele belangrijke stap in je leven.

Meten is weten wordt regelmatig gezegd. Wel, we meten op diverse manieren.

Externe laboratorium In samenwerking met een laboratorium in Nederland kunnen we vanuit bloed en poep en urine of zelfs ademhaling, onderzoek doen.

VAS analyse Zelf kan de therapeut middels polsslag diagnostiek en of gebruikmakend van de biotensor, diverse metingen doen. De polsslag wordt de VAS genoemd en hiermee kun je diverse zaken opsporen evt. Samen met kruiden of orthomoleculair en auriculo.

Levend en droog bloed analyse Een ander meet instrument is levend bloed analyseren onder de microscoop,  hiermee zie je je eigen bloedcellen bewegen. Alles wat dan zichtbaar wordt is ook weer een indicatie over je gezondheid.

Hoe ga je dan te werk, nadat je alle feiten hebt verzameld?

Met de Vas is het direct diagnostiek en behandeling in een. De kruiden die we testen kopen we in en die gebruik je, in die 3 tot 6 weken kom je terug voor een tussentijdse behandeling en evaluatie

De tussentijdse behandeling kan zijn, magnetiseren, beweging als qikung of yoga, voetreflex of massage en mindfullness kunst.

De gehele behandeling is per keer 1,5 tot 60 minuten. Kan worden vergoed door je aanvullende zorgverzekering,  doch bij zelf motivatie is dit vergoeden alleen bijzaak omdat je het tenslotte allemaal voor je zelf doet. Hoevaak moet er tussen de behandelingen zijn? 4-6 weken ongeveer.

Ben jij zover om aan je zelf te werken ? Met lichaam, geest en ziel?

Dan zien we je graag zo spoedig mogelijk in de praktijk/studio/salon aan de Kleine tocht 7 te Zaandam

Voor een afspraak www.kwakkelhealthcare.nl