Gewoon bij Angela aan de beurstafel aanschuiven is op zijn minst een cadeautje voor jezelf.

Op de beurs kun je kennismaken met Angela en een voorproefje krijgen van wat Kwakkel Healthcare zou kunnen bieden. Zo kun je een heerlijke introductie van voetreflexologie krijgen, waar vaak tegelijk een flink deel intake kan worden opgepakt mocht je kiezen om voor een therapiesessie te willen komen.

Uiteraard kun je ook terecht voor je vraagstukken omtrent je levenspad, met haar fijne intuïtie kan ze je een tekening maken die je kan wijzen op wat je wist maar was vergeten, je een vernieuwd inzicht geeft in hoe je pad verloopt of gewoon bevestigd wat je eigenlijk allang wist. Na afloop van een van de bovenstaande sessie van ongeveer 20 minuten, krijgt je zoals altijd een leuke giftbag mee.

Gezien de website nog niet helemaal klaar is, wordt er voor de beursdata een kalender ontwikkeld waarin te zien is waar Angela te vinden is. Tot die tijd staan hieronder de links naar de organisaties met de beursdata met ernaast de datum waar Angela aanwezig is:

Paraview

Paranormaal Alternatief te Rijswijk 26-27 november 2021
Met deze unieke kortingscode PANOV21KWAKKEL kunnen bezoekers online een ticket kopen met €2,- korting per ticket voor de komende beurs op 26 en 27 november!

Samma saya te Haarlem 6-7 november 2021

Gewoon bij Angela tijdens Samma Saya juli 2021