Via onderstaand menu kunt u direct uw Deal verzilveren!

Lees voor het boeken de voorwaarden geldend voor uw deal, en tevens de onderstaande wenken:

De genoemde duur van een product is de tijd die voor het gehele bezoek maximaal zijn uitgetrokken. Als een behandeling klaar is, is deze klaar. U boekt een product, geen minuten.

Het is ook belangrijk dat u zelf uw voorbereidingen hebt getroffen zoals voldoende ruimte om de gereedschappen te kunnen plaatsen en uw persoonlijke hygiëne reeds op orde is. Bijvoorbeeld heeft u voor aankomst van uw pedicure specialist zelf reeds uw voeten gereinigd en lak verwijdert.

Ook heeft u reeds voldoende ruimte gecreëerd in de gang en ruimte waar u een behandeling wenst te ondergaan om veilig de behandelstoel of zware behandeltafel te kunnen verplaatsen. Het is onze specialist vrij om een afspraak ter plaatse te cancelen of af te breken als er ‘iets niet pluis’ is. Trap lopen wordt niet geweken maar niet op prijs gesteld.

Kwakkel Health Care is een geregistreerde therapeutische praktijk die gediplomeerde en ervaren therapeuten inzet voor de behandelingen. Ondanks het laagdrempelige karakter van de Social Deal, wordt er wel een therapeutische behandeling aangeboden. Mocht u een chronische aandoening of enige andere relevante medische geschiedenis hebben, is het raadzaam dit aan te geven voor aanvang van de afspraak, dit kan van invloed zijn op de uitvoering van de behandeling. Het is de therapeut ook vrij om af te wijken van het geboekte product en u een gepaste behandeling te geven, de behandeling te staken en u een goed advies te geven hoe verder.

belangrijk: Boekt u een multideal of meerdere coupons voor meerdere personen, noteer dan per afspraak de naam en gegevens van de persoon die wordt behandeld. Boekingen waarvan geen correcte gegevens (Naam, adres, telefoonummer en e-mailadres ter bevestiging) worden genoteerd, worden uit de planning verwijdert.

Heeft u vragen of opmerkingen omtrent een boeking horen we dat graag. Vindt u geen aansluitend tijdvak voor uw multideal of +1, neemt u contact op, wellicht zijn er mogelijkheden.

De Social Deal behandeling zijn promotie behandelingen, een voorproefje van wat Kwakkel Health Care u kan bieden. Mocht u interesse hebben in een van de uitgebreide behandelingen, zoals de overheerlijke zwangerschapsmassages op de speciale behandeltafel waar u eindelijk weer eens lekker op uw buik kunt liggen en heerlijk gemasseerd, kiest u dan uit een van de producten van Kwakkel Health Care Salon of Kwakkel Health Care Ambulant.